top of page
TRANSPORT MARITIM

Transportul Maritim este una dintre cele mai importante modalități de transport din lume, oferind oportunități de Transport Global și accesibilitate la piețele internaționale pentru companiile din întreaga lume. La Gribex Trans, suntem specializați în Transportul Maritim internațional și oferim o gamă completă de servicii de transport maritim pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Cu ani de experiență în domeniul logistică și transport, suntem dedicați să asigurăm livrarea sigură și eficientă a mărfurilor dumneavoastră către destinația finală. Lucrăm cu parteneri de încredere în întreaga lume, ceea ce ne permite să oferim soluții complete de Transport Maritim, de la încărcarea și descărcarea containerelor până la consolidarea și gestionarea transportului multimodal.

Serviciile noastre includ:
  • FCL (container plin) si LCL (partial)

  • Container-Coletarie proprie

  • Servicii Transport de la port la port sau „door to door”

  • Transport marfa grea si proiect de Transport Maritim

  • Transport Marfa ADR

  • Servicii pentru procedura vamală

загружено (31)_edited.jpg
загружено (22).jpg
Prin intermediul rețelei noastre de transport oferim servicii de transport maritim către orice destinație din lume și pentru orice volum de marfă, fie el LCL( grupaj) sau FCL
(container complet). Serviciu rapid şi eficient transport maritim in cazul importurilor din Asia, SUA și Africa. Operaţiuni rapide de întocmire formalităţi vamale de import şi tranzit.
Cu doar un singur apel, GribexTrans se poate ocupa de toate nevoile dvs. de transport și logistică, indiferent dacă aveți nevoie de consolidare, documentare, depozitare, distribuție sau alte servicii.
bottom of page